dilluns, 9 de maig del 2011

UNA LECTURA I UN VISIONAT!

Us recomano pugueu llegir el treball de Josep Teixidó i Miquel Castillo sobre “LA MILLORA DE LA CONVIVÈNCIA A SECUNDÀRIA. Identificació de dificultats, recull de bones pràctiques i anàlisi dels processos de millora als Instituts d’educació secundària de Catalunya.
És una miqueta llarg, però posa de manifest el paper que tant els propis alumnes, famílies, professorat i direccions de centres tenen. A més a més, moltes explicacions a nivell més teòric estan acompanyades d’exemples reals viscuts en els centres educatius, experiències aportades per diversos col·laboradors en aquest treball a partir del dia a dia viscut als centre i les aules.

Ah! També us passo aquest link, doncs tot i el sentit de l’humor amb què Ken Robinson parla del tema, de l’educació i la creativitat. Penso és important fer-ne referència de cara a poder enfocar l’educació cap a un altre camí, poteciant així que els alumnes puguin desenvolupar els seus talents i la totalitat de la seva persona, sense centrar-se purament els aspectes acadèmics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada